Sute de uşi din România poartă numele RECORD

21 septembrie 2017 este data la care Aluterm Group va aparea oficial pe harta colaboratorilor unuia dintre cei mai importanţi producători de uşi din lume: RECORD. Insă această colaborare între cele două companii a debutat cu mai mulţi ani în urmă. 

RECORD înseamnă mult mai mult decât uşile rotative sau glisante pe care fiecare dintre noi le deschide atunci când intră într-un centru comercial sau într-un magazin. Atenţia pentru detalii şi mai ales pentru siguranţă sunt două calităţi ale produselor RECORD care au făcut ca sistemele cu acest nume să fie montate chiar şi la spitale, şcoli sau clădiri de birouri care găzduiesc companii importante.

Una dintre instituţiile de importanţă naţională care a înlocuit uşile vechi cu unele noi şi moderne marca RECORD este Ministerul Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale. Cele două uşi culisante şi cele două uşi fixe, cu sistem break-out au trebuit să respecte nu doar cele mai înalte standarde în materie de siguranţă, dar să fie şi adaptate arhitecturii clădirii istorice la care au fost montate.

Mii de elevi însă deschid uşi RECORD ale mai multor săli de sport din întreaga ţară. Un exemplu este sala de sport a Liceului Ion Barbu unde a fost montată o  uşă rotativă k31 cu trei aripi. Acelaşi tip de uşă a fost ales şi de către E.ON Târgul Mureş, mai exact o uşă rotativă k31, dar integral placată cu inox şi închidere de noapte. E.ON Romania este furnizorul de energie a peste 3 milioane de români şi primul furnizor integrat de gaze naturale şi energie electrică din România. O altă clădire la care nu există loc pentru absolut nicio greşeală şi care a ales brandul RECORD este Spitalul de primiri urgenţe din Iaşi.

Iar dacă vorbim de proiecte speciale nu putem trece cu vederea una dintre cele mai înalte uşi rotative din România, care are 4600 mm. înălţime şi care a fost montată în sediul Digi24, una dintre cele mai importante redacţii de ştiri din România, cu uşile deschise 24 de ore pe zi. Uşa automată RECORD cu trei aripi permite un trafic intens, care să vină în ajutorul activităţii continue din sediul Digi24.

Trafic intens are Globalworth Tower (Bucharest One), a doua clădire din Bucureşti ca înălţime (26 de etaje) şi care găzduieşte companii de prestigiu precum Vodafone. Aici este montată o uşă RECORD automată cu perdea de aer şi uşi batante incluse. Cea mai mare clădire de birouri din Cluj-Napoca, The Office – clădire verde (cu certificare BREEAM), are la intrare deasemeni o usă rotativă K31, cu tavan de sticla şi motor îngropat.  The Landmark Bucureşti (clădire de birouri aflată în centru Capitalei) şi UBC Cluj-Napoca sunt alte două construcţii verzi care au încorporat uşi RECORD.

 

Si pentru că producătorul elveţian are soluţii pentru absolut orice tip de afacere, Socar Timisoara are la intrare o uşă glisantă automată, cu 2 două canaturi, tot marca RECORD. Socar se află printre cele mai bine cotate companii petroliere din lume şi este reprezentată în România printr-o serie de benzinării în diferite oraşe, iar pentru o parte din ele a ales uşile automate RECORD. In categoria marilor lanţuri internaţionale, este adevărat, cu alt domeniu de activitate intră şi Ramada, cea mai mare reţea hotelieră din ţară, care pentru unitatea de cazare din Craiova a preferat o uşă K31, cu trei aripi.

Uşi rotative cu patru aripi au preferat însă  Nymphea Aqua Park (cel mai modern parc de distracţii acvatice din Nord-Vestul României) sau Palas Iaşi care are sub acelaşi acoperiş hoteluri, spaţii verzi, săli de evenimente, birouri şi spaţii verzi.

Aluterm a dezvoltat însă în România aproximativ 2000 de proiecte, iar peste 7 milioane de oameni deschid zilnic în lume uşi RECORD. SIATEC, divizia Aluterm Group specializată în uşi automate, a intrat pe piaţa autohtonă în anul 1993 şi are patru puncte de lucru: Cluj – Napoca, București, Bacău, Timișoara. Cifra de afaceri a grupului este de aproximativ 5 milioane de euro.

Grupul elveţian AGTA RECORD, care a avut o cifră de afaceri în anul 2016 de 351,9 milioane euro, este prezent în peste 50 de ţări, având 42 de filiale şi 200 de agenţii în întreaga lume. Compania fondată în anul 1953 comercializează în prezent peste 75.000 de operatori pe an şi peste 500.000 de uşi automate sunt în uz în toată lumea.

 

 

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.