Uşi automate pentru cel mai modern aquapark din nord-vestul României

Câteva mii de persoane deschid şi închid zilnic uşile Complexului Termal Nymphaea din Oradea.

Investiţia de aproximativ 20 milioane euro, făcută în mare parte cu fonduri europene, a presupus respectarea unor reguli stricte de siguranţă şi nu numai, chiar de la intrare. Astfel încât, constructorii au ales uşile rotative Record – Blasi. Acestea sunt garantate 900 de zile pentru trafic intens (trafic intens însemnând că uşile sunt activate de câteva mii de ori pe zi, ceea ce duce la un număr fabulos de cicluri de închidere/deschidere), iar costul lor de întreţinere este printre cele mai bune din lume. Uşile cu profile filigram sunt extrem de rezistente şi sunt create în aşa fel încât să permită accesul inclusiv al persoanelor cu dizabilităţi care prin apăsarea unui buton pot încetini viteza lor de rotatie.  Uşile sunt controlate printr-un microprocesor şi sunt activate de senzori de mişcare sau printr-o simplă împingere. In plus, ele au un sistem de protecţie al utilizatorului care blochează automat uşa atunci când există riscul ca acesta să fie rănit într-un fel sau altul. Deci, până şi un copil poate folosi uşile în siguranţă.

Anual, peste 70 de milioane de persoane din intreaga lume închid şi deschid uşi Record şi nu a avut niciodata loc vreun incident din vina produselor Record, ele putând fi dotate cu sistem de evacuare în caz de urgenţă – sistem break-out. Record produce uşi automate din 1953. Calitatea soluţiilor şi capacitatea de a inova au transformat producătorul elveţian de uşi Record în lider european de piaţă în materie de uşi automate.

Producătorul german de uşi rotative automate şi usi rotative manuale Blasi face parte din grupul Record. Blasi este un producător de renume internaţional, oferind din 1972 soluţii pentru automatizarea şi securizarea căilor de acces în clădiri de renume precum Parlamentul European de la Strasbourg sau Reichstag-ul din Berlin. Blasi are un renume mondial pentru soluţiile complexe, non-standard realizate (uşi de bronz, uşi suflate cu aur, uşi de dimensiuni fabuloase, uşi cu forme atipice sau integrate cu diferite elemente de iluminat sau decorative) precum şi pentru fiabilitatea sistemelor.

Câteva dintre referinţele internaţionale Record – Blasi: Rolls Royce, Goodwood/ L´Oréal, Paris/ Samsung, Seoul/ Reichstag, Berlin/ Ferrari, Wiesbaden/ Sony-Centre, Berlin/ Patek Philippe, Geneva/ Manchester Airport/ Bank of China/ Moscow City Hall/ Jewish Museum, Berlin/ 205 uşi automate pentru yahturi/ Daimler – Chrysler, Stuttgart/ Chanel, Paris/ European Parliament Strasbourg/ Munich Metropolitan Office Building/ Reykjavik Airport. Pentru România menţionam: The Office – Cluj-Napoca, UBC – Cluj-Napoca, Palas Iaşi, Auchan Drumul Taberei, Bucharest One, Sema Park.

Complexul Wellness Termal Nymphaea Oradea, cea mai mare investiţie publică de acest gen din România cuprinde  14 bazine şi 12 tobogane, în interior şi in spaţiile exterioare, terenuri de sport, zone de agrement, spaţii verzi, restaurant,  cabinete de infrumuseţare, cosmetică, estetică dentară, saloane de masaj, tratamente acvatice, saune — rusească, turcească, finlandeză, cu infraroşii — cameră cu sare, cameră cu gheata, saloane pentru masaj turcesc. Vizitatorii au la dispozitie 1850 de dulapuri în vestiare. Complexul cuprinde chiar şi un bazin olimpic. Iarnă sau vară, senzorii uşilor automate Record îşi fac datoria la fel de bine.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *