Record Romania

KADRA

Brandul Record Romania este disponibil in Romania prin KADRA.

“Obiectivul Record Romania este de a deveni lider in domeniul usilor automate. Satisfactia deplina a clientilor nostri referitoare la calitatea produselor si serviciilor pe care le oferim, este cel mai important obiectiv al nostru.

Record Romania pune la dispozitia clientilor sai cea mai completa gama de usi automate. Produsele high-tech sunt concepute pentru a satisface nevoile de automatizare a cladirilor moderne, iar design-ul lor elegant, cu o varietate de optiuni, este compatibil cu orice stil sau plan de arhitectura.” Andreea Strugaru, Managing Partner KADRA.

Drumul nostru a inceput in 1993, atunci ne-am propus sa schimbam lumea constructiilor din Romania. Privind inapoi, acum dupa 20 de ani suntem mandri sa constatam ca am reusit prin cele 1500 de proiecte. Prin coeziunea personalului si prin asumarea si promovarea unui set de valori autentice am devenit un reper in industria automatizarilor de porti, usi si ferestre, in proiectarea si constructia parcarilor automate si in piata produselor din policarbonat.

Credem in relatiile care nu sunt dependente de timp, care au la baza incredere. Partenerii, clientii si angajatii nostri primesc si impartasesc incredere pentru ca acesta este singurul mod prin care putem construi un viitor mai bun.