• Usi siguranta si securitate RECORD

    Record produce usi automate din 1953. Calitatea solutiilor si capacitatea de a inova au transformat producatorul elvetian de usi, Record, in lider european de piata in materie de usi automate.

Informatii generale

Usi siguranta – securitate

In portofoliul RECORD exista solutii pentru asigurarea accesului controlat si pentru securizarea intrarilor.

Solutiile SECUTEC si FlipFlow prin sisteme avansate de scanare si procesare de informatii asigura accesul controlat. Flip-Flow se foloseste in spatiile publice (cu precadere in aeroporturi, gari, autogari) si pe langa controlul accesului asigura si un flux dirijat.

SECUTEC (usi rotative) este solutia care permite accesul in office-building-uri pe baza de document de acces.

SAFECORD (usi glisante antiefractie) este solutia care permite securizarea antiefractie a usilor. Se foloseste in cel mai multe cazuri la exterior si in cazuri rare pentru boutique-urile din galeriile comerciale.

Grupul Record a oferit solutii de acces controlat pentru cladiri de prestigiu: Reichstag, Cladirea Parlamentului German, Berlin/ Manchester Airport/ Bank of China/ Moscow City Hall/ Jewish Museum, Berlin/ European Parliament Strasbourg/ Munich Metropolitan Office Building/ Reykjavik Airport.

SAFECORD – usi glisante antiefractie Record

Record | Aluterm

Usile noastre automate au fost proiectate pentru cerinte foarte diferite. In ceea ce priveste protectia de prim nivel impotriva accesului neautorizat, blocajele de etaj manuale sunt o idee buna. Protectia este mult sporita, totusi, prin utilizarea de sisteme de inchidere in mai multe puncte (MPV), care asigura usa din minim patru locuri. Daca este nevoie un nivel mai ridicat de protectie antiefractie, SAFECORD 20 de la Record este alegerea corecta, deoarece sticla este oficial certificata la rezistenta RC 2. Aceasta usa glisanta este dotata cu un sistem antiefractie eficient, dar neintruziv.

MPV blocheaza usa cu doua broaste care ies in afara cadrului usii si a profilelor de sustinere, pentru a intra in usa. Broastele sunt impartite in mai multe elemente si se rotesc liber, pentru a face orice tentativa de a le taia foarte dificila. Acestea sunt realizate din otel inoxidabil, motiv pentru care sunt nu doar suficient de sigure pentru a preveni intrarea prin efractie, ci si pentru a preveni multiplele efecte mecanice la care este expusa usa in decenii de utilizare.

Usi de siguranta, usi siguranta, usi control acces, usi antiefractie, usi record, usi automate, usi glisante antiefractie automate, usi rotative antiefractie automate
Usi de siguranta, usi siguranta, usi control acces, usi antiefractie, usi record, usi automate, usi glisante antiefractie automate, usi rotative antiefractie automate

SECUTEC – control acces

Record | Aluterm

SECUTEC este un sistem de control acces construit pentru usile RECORD. Este extrem de silentios si are unitate de control cu microprocesor integrat. Este usor de gestionat, de intretinut si usor de interconectat cu sisteme externe.

Atunci cand o persoana autorizata scaneaza cardul de acces cu ajutorul cititorului de card inteligent, usa este eliberata in directia corespunzatoare pentru o perioada de timp reglabil. Usa isi opreste miscarea sa de rotatie, dupa ce a avansat 120º si activeaza incuietoarea. In cazul in care o persoana neautorizata incearca sa obtina acces sau transporta obiecte va fi oprita. Senzorii avansati (cei optici si cei pozitionati in podea) vor detectata orice fel de tentativa de acces neautorizat sau de furt. In cazul in care o persoana autorizata transporta obiecte (neautorizat, de mari dimensiuni)  sau in cazul in care doua persoane intra in acelasi timp, accesul este blocat, usa revine lent la pozitia sa initiala.

FlipFlow – usi control acces si flux dirijat

Record | Aluterm

Sistemul Flip-Flow ofera un nivel ridicat de siguranta aplicatii dintr-o serie larga de domenii. Usor de utilizat, sistemul de securitate cu trafic intr-un singur sens ofera un volum de trecere mare, fara a fi afectat accesul controlat. Cu o tehnologie avansata de detectie si control, FlipFlow ofera siguranta, intr-o constructie modulara. Stilul neintruziv nu afecteaza traficul pietonal. Proiectarea structurala este robusta si usor de intretinut. FlipFlow ofera securitate la nivelul dorit, fiind in acelasi timp usor de utilizat si intretinut. FlipFlow inseamna securitate sporita obtinuta intr-o maniera discreta.

Brosura generala usi automate

Descarca brosura de prezentare a gamei de usi pietonale

Brosura R62

Descarca brosura de prezentare a sistemului de control acces R62

Brosura SAFECORD

Descarca brosura tehnica SAFECORD

Brosura SECUTEC

Descarca brosura tehnica SECUTEC

Brosura FlipFlow

Descarca brosura tehnica FlipFlow

Afla pretul solutiei

Afla pretul solutiei necesare in proiectul tau

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.