• Cartea RECORD este aici

    27 de proiecte din România și multă încredere într-un viitor cu spații construite pentru viață

Spații pentru viață,

Cele 27 de proiecte prezentate, construite în România, unde s-au folosit uși RECORD, demonstrează nu numai că “se poate”, ci mai ales că există dorința, există resursele, și mai ales, înțelegerea, pentru a construi spații pentru viață și în România. Dincolo de teoriile prezentate în primele pagini ale acestei cărți, am vrut să arătăm că există și fapte, proiecte finalizate, care pot fi un punct de pornire atunci când vorbim despre spații pentru viață în România.

Nu suntem noi autoritatea care poate să valideze aceste clădiri ca fiind un etalon al spațiilor construite, însă, în ceea ce privește căile de acces în aceste clădiri, putem afirma că s-a optat pentru cele mai înalte standarde în materie de tehnologie, fiabilitate și design.

Drumul este lung și acest act al creației de spații pentru viață poate aduce o infinitate de avantaje tuturor, dar numai dacă există încredere și un orizont comun.

Record România

Descarcă aici Cartea RECORD

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.
cum ajungi la evenimentul the open door

RECORD Romania | KADRA - Reconfigurăm frontiere urbane. Din 1993 | Contact - 0737 975 305 / contact@kadra.ro