Eveniment international de arhitectura si constructii la Bucuresti – lansarea brandului elvetian RECORD in Romania

Galeriile Galateca, 21 septembrie 2017

Pe 21 septembrie 2017 va avea loc la Galeriile Galateca lansarea oficiala in Romania a brandului de usi automate RECORD. Evenimentul se numeste simbolic “The Open Door” facand referire la abordarea pe care RECORD o are in lume si in Romania – deschidere totala spre inovatie, spre gasirea de solutii si spre crearea de spatii pentru viata. Evenimentul este organizat de partenerul oficial Record in Romania – Divizia Siatec (specializata in automatizarea cailor de acces) a companiei romanesti Aluterm Group. Evenimentul va reuni invitati de seama din tara si de peste hotare din mai multe arii profesionale: arhitecti, constructori, furnizori de solutii pentru constructii, antreprenori si dezvoltatori.

Evenimentul

Intr-un cadru unde arta, cotidianul si tehnologia pot vibra impreuna – Galeriile Galateca – Siatec organizeaza lansarea oficiala a brandului Record in Romania. Evenimentul va avea loc pe 21 septembrie, incepand cu ora 16:00. La eveniment vor participa invitati de seama ai industriei. Sunt prevazute si momente artistice in rezonanta cu luna septembrie, luna Festivalului International de Muzica Clasica George Enescu. Accesul se face pe baza de invitatie, invitatii se pot obtine in pagina evenimentului.

Cine este Record in lume

AGTA Record este o companie elvetiana infiintata in 1953 care produce exclusiv usi automate si accesorii pentru acestea. In cei peste 60 de ani activitate AGTA Record a capatata un renume mondial fiind prezenta in peste 50 de tari. Grupul AGTA RECORD este unul dintre primii producatori de usi la nivel global, ca numar si ca cifra de afaceri (cifra de afaceri in anul 2016 a fost de 351,9 milioane euro). Sediul principal AGTA RECORD este in Fehraltorf (Zürich) – Elvetia. Record detine 42 de filiale si 200 de agentii in intreaga lume, cu peste 2,500 de angajati in toata lumea, dintre care 270 la sediul central.

Compania produce pese 75,000 de operatori pe an. In prezent, in toata lumea, functioneaza peste 500,000 de usi automate RECORD. Productia se face cu precadere in Elvetia, Franta, Germania, SUA. Produsele oferite de Record sunt: usi automate glisante, batante, rotative si usi speciale impreuna cu accesoriile pentru acestea. In 2007 AGTA Record a cumparat BLASI, renumitul producator german de usi automate, companie axata pe fabricarea solutiilor personalizate de automatizare a usilor.

Cine este Record in Romania

Desi brandul Record a cunoscut o dezvoltare fulminanta la nivel global, acesta nu este foarte bine cunoscut in Romania. Lipsa unui partener strategic in Romania a facut ca acest brand sa ramana in umbra. Colaborarea cu Siatec, inceputa in urma cu 4 ani, a permis intrarea brandului in tara noastra si amplificarea notorietatii lui.

“In Romania brandul Record este prea putin cunoscut, insa cu siguranta vom depasi aceasta faza. Cred ca un produs cu un asemenea potential nu poate ramane in umbra.” Andreea Strugaru

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.