• Usi automate pentru SPATII PUBLICE

    Solutii complete pentru spatiile publice: usi rotative, usi glisante, usi pentru acces control

Usi automate pentru spatii publice

RECORD

Mai jos gasesti o lista de produse create special pentru spatii publice: cladiri administrative, muzee, centre comerciale, etc. Pentru a afla informatii complete, pentru a descarca brosuri comerciale, tehnice sau detalii CAD foloseste link-ul de la fiecare tip de solutie. Vei naviga in pagina solutiei, direct in sectiunea pe care o vizezi. Daca ai nevoie de informatii suplimentare sau daca vrei sa obtii o cotatie de pret pentru solutia potrivita in proiectul tau navigheaza in pagina destinata ofertarii – Ofertare Record.

Usi rotative

Usi rotative cu 2, 3 sau 4 brate, cu profile si panouri de aluminiu, bronz sau all glass.

Usi cu acces controlat

In portofoliul RECORD se gaseste si o solutie avansata de control al accesului in cladire. Solutia SECUTEC este disponibila in configuartie de usa rotativa sau usa glisanta curba. Aceasta solutie permite accesul pe baza de card si ofera o serie de facilitati si pe zona de siguranta. Este solutia ideala pentru sedii de banci sau institutii unde siguranta si securitatea au un grad de importanta maxim.

Evacuare in caz de urgenta

Usile RECORD se pot echipa cu sisteme de evacuare in caz de urgenta – break-out. Astfel va fi foarte usor sa obtii autorizatiile IGSU fara sa mai montezi usi batante manuale pentru evacuare, fara sa modifici fatada cladirii.

Usi glisante automate

Usi glisante automate. Solutii avansate tehnologic, produse in Elvetia, la standarde inalte de calitate.

THERMCORD – usi glisante care pastreaza temperatura din interior

Thermcord este tehnologia avansata care permite usilor glisante RECORD sa ofere o izolare termica aproape perfecta. Cu o astfel de solutie cu siguranta in interior iarna va fi cald si vara va fi rece.

Usi de interior glisante si batante

Portofoliul RECORD include si usi automate de interior batante si glisante destinate cladirilor de birouri. Prin aceste solutii se poate obtine o compartimentare perfecta a spatiilor interioare si un confort deplin pentru zonele cu trafic ridicat.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECORD Romania | KADRA - Reconfigurăm frontiere urbane. Din 1993 | Contact - 0737 975 305 / contact@kadra.ro