• Usi automate pentru HOTELURI

    Usa este cel mai important element al unei fatade, cu solutiile Record – Blasi obtii un inalt rafinament pentru intrarea intr-un HOTEL.

Usi automate HOTELURI

RECORD | ALUTERM

Mai jos gasesti o lista de produse create special pentru HOTELURI. Pentru a afla informatii complete, pentru a descarca brosuri comerciale, tehnice sau detalii CAD foloseste link-ul de la fiecare tip de solutie. Vei naviga in pagina solutiei, direct in sectiunea pe care o vizezi. Daca ai nevoie de informatii suplimentare sau daca vrei sa obtii o cotatie de pret pentru solutia potrivita in proiectul tau navigheaza in pagina destinata ofertarii – Ofertare Record.

Usi rotative

Usi rotative cu 2, 3 sau 4 brate, cu profile si panouri de aluminiu, bronz sau all glass.

Usi glisante automate

Usi glisante automate. Solutii avansate tehnologic, produse in Elvetia, la standarde inalte de calitate.

Evacuare in caz de urgenta

Usile RECORD se pot echipa cu sisteme de evacuare in caz de urgenta – break-out. Astfel va fi foarte usor sa obtii autorizatiile IGSU fara sa mai montezi usi batante manuale pentru evacuare, fara sa modifici fatada cladirii.

Usi de interior glisante si batante

Portofoliul RECORD include si usi automate de interior batante si glisante destinate cladirilor de birouri. Prin aceste solutii se poate obtine o compartimentare perfecta a spatiilor interioare si un confort deplin pentru zonele cu trafic ridicat.

THERMCORD – usi glisante care pastreaza temperatura din interior

Thermcord este tehnologia avansata care permite usilor glisante RECORD sa ofere o izolare termica aproape perfecta. Cu o astfel de solutie cu siguranta in interior iarna va fi cald si vara va fi rece.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECORD Romania | KADRA - Reconfigurăm frontiere urbane. Din 1993 | Contact - 0737 975 305 / contact@kadra.ro