The Open Door

Filmul evenimentului

E greu sa redai in cuvinte cum a fost la The Open Door, de aceea ne-am gandit sa va aratam. In cele 3 minute de montaj am surprins toate momentele importante. Desi a fost un eveniment cu “usile inchise”, The Open Door a reunit un numar mare de persoane, am spune, avand crezul ca nu exageram, de personalitatii, ale domeniilor constructiilor si arhitecturii.

Pentru noi (echipa Siatec si Record) a fost un prilej de bucurie, de implinire. Chiar daca emotiile au fost mari, am reusit sa ne bucuram de fiecare moment. Fiecare lucru in care pui suflet capata alte conotatii si alte perspective, noi credem in asta si credem ca numai asa poti aduce schimbarea.

Mai jos, filmul evenimentului The Open Door cu toata povestea lui: atmosfera creata la Galateca, emotia speaker-ilor, interesul audientei, momentele de comunicare personala, Cartea Record, tablourile fotografilor din toata tara, Proiectul – Spatii pentru viata, concertul de muzica clasica si poate cel mai important, increderea in viitorul comun, mai bun si mai responsabil.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *